• 5416
    - kazansalar da kaybetseler de ağlamayı kesinlikle bırakmıyorlar. güya her türlü hakemleri baskı altına alacaklar.

    - zorlu'da tff başkanı ile gizli görüşme yapıyorlar, erman toroğlu açıklamasa kimsenin haberi olmayacak. bunu ellerini yüzlerine bulaştırıyorlar ama çirkef gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.

    - herhangi bir puan kaybında utanmasalar dış güçler diyecek duruma geldiler. onlara göre fenerbahçe bir sezonu namağlup berabere kalmadan 34 galibiyet ile tamamlamalı. aksi takdirde fenerbahçe'ye karşı oynanan oyunlar bulunmakta.

    - iki maç üst üste puan kaybettiler, galatasaray puan durumunda üste çıkacak diye galatasaray yine lobisini kullanıyor muhabbetine başlayanları var.

    - vedat muriç son zamanlarda aklı futbolda değil. ailesi tehdit ediliyormuş gibi topa vuruyor şeklinde tweet gördüm. allah belamı versin ki böyle bir tweet var. inanılmaz bir hayal dünyası.

    - ligden çekiliriz tehdidi yapıyorlar. nah çekilirsiniz. ha oldu da çekildiniz diyelim, türk futbolu biraz olsun temizlenir. desteklerim.

    - geçen senelerde galatasaray doğranırken bildiri yayınlayan, utanmadan hakemleri savunan camia şimdi puan kaybında ortalığı ayağa kaldırıyor. başkanları çıkıp "toplumsal olaylar çıkabilir" diyerek türkiye cumhuriyeti devletini, türk futbolunu tehdit ediyor.

    türk futbolundaki nefret duygusunun sebebi olan camiadır. kısa ve net. dünya üzerinde en antipatik, en nefret edilen takımlar sıralaması yapılsa ilk 3'te net yer alır.

    iğreniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın