resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1053
    sakatlık problemlerinden sıyrıldığında ne kadar yararlı bir oyuncu olacağını göstermiştir. hatta artırıyorum şu ana kadarki performansı yüzde yüzü bile değildir.

    kendisi hem enerjik, hem de sneijder'in ofansta sahip olduğu üst düzey nitelikleri defansif yönde toplamış gibi, çok karma bir oyuncu bir kalıba oturmuyor. oyunu şekillendirebilir, umulmadık anda fırsatlar yaratabilir fakat şu anki en önemli misyonu modern stoperlerin yaptığı gibi oyunu kurmak bu da yaratıcılığını göstermesini engelliyor, tekniği zayıf ve hataya hazır iki stoperin arasında bir sigorta gibi kullanılıyor.

    tabi, kiralık durumundan dolayı çok bağlanmamalıyız felipe melo transferinde şanslıydık, zamanın juventus'unda bölgede ihtiyaç yoktu, italya'da tepki çekmişti. southampton gibi bir takım için ise bu tipte bir oyuncu bulunması zor bir parça. kendisi nitelikleriyle everton, southampton, leicester, wolves gibi orta-üst premier lig takımlarında çok rahat oynar, üst düzey takımlarda ise rotasyona kolaylıkla girer. belki bir sene daha kiralarlar güzel bir ücretle ama bizim düşündüğümüz fiyatlara satmaya yanaşmayacaklardır. benzer bir durumu jason denayer de yaşadık ve yeterince üzüldük, keşke bizim olsaydı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın