• 29
    5 şubat 2020 alanyaspor galatasaray maçındaki rotasyondan sonra anladık ki önceliğimiz lig. bu sene fazla ve daha güçlü rakipler olması sebebiyle, hoca oyuncuları riske etmedi ki bence de doğrusunu yaptı.

    18 tane olan kupadan 19. sunu kazanmak* için 23. şampiyonluk* riske edilmemeliydi.

    rövanşta evimizde duruma bakar, gerekirse 3 tane atmak için uğraşırız ama şu anda bu maç bizim için çok daha önemli.

    hatta söyle söyleyeyim,

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    5'te 5'in 4. maçına geldik. bu maçı da kazanırsak peş peşe 5. maçımızı kazanmış olacağız ki bunu bu sezon(19-20) henüz hiç yapamadık.

    zaten galatasaray için lig şampiyonlar ligi bitince başlar diyorlar ya, yine geldik oraya...

    finallere son gün çalışan zeki öğrencilerden hiçbir farkımız yok. illa o stresi yaşayacağız, bize rahat şampiyonluk haram :(

    galatasaray'ımızda radamel falcao sakat ve oynamayacağı kesin, inşallah saracchi yetişir diyeceğim de sanırım o da olmayacak.(emin değilim) younes belhanda da cezalı zaten cezalı olmasa da kenarda olurdu muhtemelen. andone ise takımla çalışmalara başladı ve maçın durumuna göre oyuna girebilir. onun iyileşmesi ve form tutması bu dönemde çok kritik. adem büyük formda ve iyi olsa da andone'ye çok ihtiyacımız var.

    kasımpaşa'da bence en önemli oyuncuları olan (bkz: haris hajradinovic/#2858767) yok. eğer q7, koita ve thiam'ı durdurursak gol yemeyeceğimizi düşünüyorum.(u: geriye kim kaldı amk dediğinizi duyar gibiyim :()

    savunma oyuncularının bazıları yeni geldi ve henüz çok fazla birlikte çalışamadılar. hücumda hareketli olursak gol bulmakta sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum.

    tabii mete kalkavan engelini aşabilirsek.

    mhk'nin "her deplasmana bir tetikçi" sloganıyla hareket ettiği son yıllarda mete kalkavan'la maçları kazanma istatistiğimiz rezalet. son 2 yılda şampiyon olan bir takıma göre hiçbir hakemde kolay kolay oluşmayacak bir yüzdesi var maşallah. kazanma serisi yaptığımız son haftalardan sonra mhk için seçim zor olmamıştır.

    neyse efendim. var, var da allah'tan, en azından çok net olan şeyler de eyyam şansları kısıtlı oluyor.

    dilerim kazasız belasız 3 puanı alır yolumuza bakarız. sivas-ibfk ve fenerbahçe-alanya maçlarının olduğu haftada kazanmak en azından birkaç rakibimizin önüne geçmek veya yakalamak demek olacak.

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın