resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 716
    5 şubat 2020 alanyaspor galatasaray maçı'nda dengesiz bir takımla oynayıp sahada ezilmemize rağmen 4 gol pozisyonu yakaladık. 5 tane de gol olabilecek elverişlilikte şut çektik. bilin bakalım 2 tanesini kim yarattı? taylan.

    biri soldan ilk yarının sonunda onyekuru'ya müthiş bir derin top attı. o da belhanda'nın kafasina ortaladı. ancak şut kaleyi bulmadı.

    diğeri 2. yarıda taylan sağ çizgiden kaçtı. topu lemina'ya çıkardı. lemina'nın şutu gol olmadı.

    belhanda'ya da değinelim. zira bu maç için ikinci bir entry girmeme değmez. bu 4 pozisyonun 2'sinde belhanda vardı. kafa şutunda ve yine 2. devre uygun durumda yakın direğe çekip kalecinin kurtardığı pozisyonda. ayrıca bu 4 pozisyondan 2'sinin son vuruşunu yaparken jimmy'nin direkten dönen atağının da yaratıcısıydı. ek olarak bir de kornerden seken topa vurdu az fark ile auta gitti.

    yani 5 gollük şutumuz var, 4'ünde belhanda'nın imzasi mevcut.

    kötü oyunumuzun sebebi sahadaki takım ve taktik anlayışımızdı. bu defa terim'e kızmadım. çünkü çok sakatımız var. bu rotasyon ve bu taktik şarttı. yine de alanya iyi oynayıp 2 jeneriklik gol attı, başka da bir numaralarını göremedik. bizse kötü oynayıp 5 gollük şut çektik. birini soksak iyi bir deplasman skoru ile dönecektik. üstelik rakibe 43'de çıkmayan bir kırmızı oldu.

    umutsuzluk yaratacak bir durum söz konusu değildi. taylan, belhanda, marcao ve lemina'yı beğendim. onyekuru herşeye rağmen neredeyse hazır. sekidika umut verdi ama biraz daha devamlılığı olmalı oyunda. ahmet bence 4. stoper sıfatıyla iyi bir yedek performansı veriyor. gözden çıkarılmış bir maç için skor dışında gördüklerim beni çok üzmedi.

    çok kısa bir takımla çıkıp 2 kornerden 2 gol yedik. onun dışında soyunma odasında arzulanan şeyleri yaptığımızı düşünüyorum.

    ama ne bileyim türk medya tarihinin en basiretsiz maç yorumcusu levent tüzemen'in gazına gelip oyuncularımızı gömmek de ayrı bir şey. işte bu üzdü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın