• 22
    yeri de( miami), sahne showları da( shakira&jlo, yaş ortalaması 46 olan dehşet ikili), reklamları da ( thy reklamı beklenmeyecek kadar sofistike) ve maç heyecanı da güzel nfl finali..

    49ers, bir strateji ile çıktı. makine düzeninde oynadıkları çok gelişmiş rush( koşu) oyunları ve çok konsantre defans ile oyunu tuttu. gününde bir aykut kocaman takımı gibi.. ama hep bir geri dönüş bekiyorlardı missourili kansas şeflerinden (karamanın konyalı taş fırın ustaları gibi bir şey, biraz komik tabii). çünkü kansas mahomes’le patlama gücü yüksek , geri dönüşlerin takımı idi.
    20-10 da, biz bu adamlara son darbeyi vuralım, kendi silahları pas oyunu ile şaşırtıp oyunu koparalım dedi kaliforniyalılar, olmadı..
    içine hagi kaçan mahomes aldı sazına eline bir qb’in yapması neler lazımsa onları yaptı. kendi koşarak yard katetti, uzun pas attı, kısa rushluk paslar attı, 4. deneme risklerini aldı. tabii o gazla biri de wide receiver olduğunu hatırlayınca maçı kopardılar. ( bu arada köşe kukasına tepeden dokunmalı touchdown çok acayipti)

    maçı sevdim çünkü cesur, becerikli ve patlamalı quarter back’lerin pasla oyun aldığı klasik nfl tadı verdi. klasik deyince shakira ve jlo’dan bahsetmiş miydim? gömlek ve kazak giymeye laf atan kapşonlu koyu renk sweatshirt jenerasyonuna bir lafım var. we have shakira & jlo, you don’t :-).
App Store'dan indirin Google Play'den alın