• 28
    https://galatasaray11.com/66235

    forvet ikilisi, kaleci, stoper ikilisi, orta saha ikilisi falan değişebilir. benim yukarıdaki kadroyu paylaşmamda ve merak etmemde 2 farklı amaç var:

    1) bu takım ömer bayram'ı 4-4-2 dizilişinde göbeğe yakın sol kanat gibi kullanabilir mi? (zamanında engin baytar ve emre çolak ikilisinin kenarlarda oynadığı gibi)

    2) jimmy durmaz zorluk derecesi düşük maçlarda hücum çeşitlendirme adına linnes yerine oynayabilir mi?

    çünkü ister 6 ay oynamamış olsun ister 6 ay düzenli oynamış olsun linnes'i ne zaman oynatsak, onun oynadığı bekten yeterince hücum katkısı alamıyoruz ki son 2 lig maçı bunu fazlasıyla gösterdi. linnes kontratak oynayacağımız bir düzende değerli olabilir fakat en az 13-14 maçı rakip sahaya yerleşeceğimiz ve orada oynayacağımız maçlarda gerekli katkıyı veremiyor ya da nadiren veriyor. bu açıdan zaten bundan sonra kanat rotasyonunda asla kullanılmayacak jimmy durmaz'ın değeri bu pozisyonda kullanırsak belki artabilir. sanıyorum gençlerbirliği döneminde bir süre bu mevkiide görev de almıştı. fizik olarak yetersiz olsa da bence teknik olarak bu takım rotasyonunda yer alabilecek bir oyuncu jimmy ve yine bence 3-5-2 nin ve 4-4-2 nin bek rotasyonunda bir düşünülmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın