resim
Mustafa Kapı
Takım:GMG Kastamonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 310
    zamanında jan olde riekerink için şöyle bir entry girmiştim. (bkz: #2682627) bugün mustafa'nın açıklamalarına bakılırsa kendisi de erken yaşta sahaya sürülmüş olmaktan pek hoşnut değil.

    düşün, galatasaray alt yapısındasın. 18 yaşındasın. kız arkadaşına galatasaray'da oynuyorum. a takıma yükseleceğim diyorsun. sonra senden 2-3 yaş küçük 15 yaşında bir çocuğu oynatıyorlar ve bütün türkiye onu konuşuyor. mustafa'nın direkt a takıma alınması, yaş itibari ile a takıma en yakın olan oyuncular için ne denli moral bozucu bir şey tahmin edebilirsiniz umarım.

    ya da kendinizi mustafa yerine koyun. 15 yaşındasın, a takımda oynaman imkansız. sırf şov olsun diye hocan seni çocuk daha bu demeden oyuna alıyor. ertesi gün tekrar yaşıtlarının arasına dönüyorsun. artık herkes farklı bakıyor sana. antremanlara metrobüsle gitmen artık bir haber değeri taşıyor. artık yaşıtlarında oynarken sürekli onlardan çok koşmak, onlardan iyi olduğunu ispat etmek zorundasın. taraftar daha şimdiden üzerinde anlamsız bir baskı oluşturdu bile.

    biz bu çocuğu sarıp sarmalamalı, bir köşede usul usul pişirmeliydik. daha 14-15 yaşlarındayken bütün ülkenin gözüne soktuk. büyük bir yük bindirdik omuzlarına. işin ilginci ise o dönem ona 1 maçta küçücük bir şans veren alt yapı hocası daha sonrasında oynadığımız bir sürü gazozuna maçta tek bir alt yapı oyuncusuna bile şans vermedi.

    ama kimse kusura bakmasın, sözleşme konusunda samimi bulmuyorum. taraftar tepkisi çekmemek için söylemesi gereken şeyi söylemiş bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın