resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1417
    2 şubat 2020 galatasaray kayserispor maçı'nda sahanın her yerinde vardı, defansif anlamda kötü olduğu nasıl söyleniyor anlamıyorum. ciddi bir mücadele verdi, çok top kazandı. partneri de bir ofansif orta saha olan belhanda idi. gerçi belhanda da çok iyi mücadele etti. zaten onda hemen herkes hemfikir. ve maçın genelinde bu iki oyuncu ile orta sahayı tuttuk. fakat bir şekilde yoğun günlük stresten midir bilmiyorum, taraftar her maç sonunda birilerini hedefe koyup nefretini yöneltmek istiyor. şu sıralar moda seri, linnes ve biraz da falcao. oysa kopup bitmiş maçta attığımız 4. golde boş topu ayı gibi gelen rakibine rağmen ayagını sokarak kurtaran ve belhanda'ya kazandırıp atağı başlatan da seri'nin kendisi. elbette bir pozisyon üzerinden değerlendirmiyorum adamı. sürekli böyle oynuyor. çok sık ikili mücadeleye giriyor çünkü mücadele ediyor. bir kaç pas hatası yaptı bu doğru, ama hücum bölgesine geçeceksen risk alacaksın. bu maç arkasını toplayan bir lemina yoktu, yerine belhanda oynadı. lemina geldiğinde seri de biraz daha önde ve daha rahat oynuyor. özellikle kapanan takımlara karşı çok kıymetli bir oyuncu.

    yerine ömer bayramı düşünenler var. olmaz. ömer seri'nin yaptığı katkıyı yapamaz. galatasaray'a hızlı düşünen, az pas hatası ile takımı hücum bölgesine geçiren bir futbolcu şart. elimizde bu işi yapacak seri varken o bölgede ömer'i kullanmak doğru olmaz. evet ömer orta alan oynar ama 3'lü sistemde. biz 4-4-2'ye döndük. ömer'in pozisyonunu forvete kaydırdık ve emre akbaba'yi kullanıyoruz. sakat veya cezalı yokken ömer'i orta ikilide düşünmek hata olur.

    onyekuru takıma katıldı. şimdi ne olacak. bana göre form olarak takımın en kötüsü feghouli. sezonun en iyisi ömer tabi ki kesilmemeli. teknik direktör ben olsam feghouli'siz formüller üzerine yoğunlaşırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın