• 13
    sezonun en önemli maçı.

    ilk yarıda çok basit yerlerde, çok basit şekilde fazlasıyla puan bıraktık ve ligin ikinci yarısına minimum hata şansıyla girdik. bizim olayımız bu galiba, kolay işi zora çevirip başarmayı seviyoruz. 36 puanla çıkıyoruz bu 21. hafta müsabakasına.

    ''ah şurda puan kaybetmeseydik, aman şu takımı yenseydik'' şeklinde hayıflanmanın yeri ve zamanı değil. bu maça iyi bir form grafiğiyle geliyoruz. sakatlarımız var, sakatlıktan dönmesi muhtemel futbolcularımız var, belhanda cezalı fakat bunların hiçbirisi bahane olmamalı. bu maç sezonun en kritik maçı, bundan sonra her maç da aynı sıfatı taşıyacak.

    galatasaray kazanmaya, şampiyon olmaya alışık bir takım. galatasaray, özellikle zoru başarmaya alışık bir takım. bu seneyi de şampiyon tamamlamak istiyorsak, hedef eğer bu sezon 23 ise çıkıp bu maçı ama öyle ama böyle almalıyız, almak z o r u n d a y ı z. kazanamamanın bahanesi yok, kazanmamak için bir neden de yok. kaldı 14 hafta, 14 maç. kalan 14 maçın ilki, ilerisini hesap etmeden önce bu maçı kazanmalıyız. daha sonra kalan 13 maçın ilkini, kalan 12 maçın ilkini kazanmaya odaklanmalıyız. rakiplerin bir gözü hep 'ulan yine mi şampiyon olacaklar?' diyerek bizde olacak, biz kazandıkça üstünlüğü alacağız, alırız. dualarım, iyi dileklerim şimdiden takımımızla.

    umuyorum aslan gibi oynar, aslan gibi 3 puanı alırız. haydi çocuklar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın