resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 225
    geldiği taktirde kesinlikle çok faydalı olacak futbolcu. bir kere hepsini geçtim, inanılmaz bir reklam geliri gelecek, forma satışları oldukça artacak. bunların işin ekonomik kısmı.

    gelelim istemeyenlerin istememesine neden olan en büyük etkene, yani 34 yaşa. bir futbolcunun, fizik gücü yerindeyse ve oynadığı lig türkiye ligi gibi orta sıralarda bir lig ise 37 yaşına kadar rahatlıkla oynar. (bkz: hakan şükür) hakan şükür, tamam gol kaçırıyordu da kimde vardı onun enerjisi? onun hırsı? kimsede. karşı karşıya kaçırmasının da nedeni yaş değildi zaten, hakan şükür, hep hakan şükür'dü. aynı şekilde ruud'da en az 37-38 yaşına kadar oynar türkiye'de, hem de çok rahat oynar. bir o kadar da faydalı olur. hani bu sene hep diyoruz ya, bu goller nasıl kaçar, bu kadar gol kaçar mı?.. işte onların ilacıdır ruud van nistelrooy..

    gelirse tek çelişki şu konuda yaşanacaktır. baros, kewell, keita, ruud ve hatta arda'yı da bu bölgeye katarsak hangisi oynayacak? tamam, kadro genişliği güzeldir ama bana göre bizim bu kadar yıldız oyuncuyu yedek bırakma lüksümüz yok. sonuçta bir real madrid, bir chelsea değiliz. umarım en sağlıklı karar verilir. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın