• 2370
    eğer şampiyon olamazsak şampiyon olmalarına sevineceğim karadeniz takımı. trabzonspor yöneticilerinden oldum olası nefret etmişimdir ama takım ve taraftarı çok büyük haksızlıklara maruz kaldı ve bence bir şampiyonluk görmek hakları fakat dediğim gibi bizim olamadığımız bir senede olsunlar tabii. gerçi kritik zamanlarda en büyük zararı yine kendi taraftarından görüyor ama bu sene akıllanmış gibiler. belki de değişen stadyum ile bir bağlantısı vardır bu aydınlanmanın.
    ayrıca fenerli tayfanın "arkalarında devlet desteği var, hükümet destekliyor, bilmem nereden para veriliyor." vs. diye ağlamaları bana son derece komik ve ironik geliyor. türkiye'de yıllarca aklınıza gelebilecek her kurum tarafından kollanmış, (özellikle mhk ve tff) şike yaptığı halde küme düşmemiş bir takımın bunları söylemeye hakkı da yüzü de olmamalı.
    hayatımda çok trabzonsporlu tanımadım ama askerde tanıdığım 3-4 tanesi de galatasaray'a sempatiyle bakan adamlardı. maçları gazinoda beraber izlerdik. fenerbahçe'den de ölesiye nefret ederlerdi, elimde fazla bir veri yok ama trabzonspor başkanları haricinde de fenerli olan trabzonlu görmedim ben.
    yöneticilerinin galatasaray'dan nefret etme nedenleri trabzonsporlu değil de fenerli olmalarından kaynaklıdır.
    her şeyden öte biz şampiyon olamıyorsak beşiktaş mı olsun, fenerbahçe mi olsun yoksa mecnunspor mu olsun istersiniz? olabilecek en iyi seçenek trabzon'dur. başak tamamen ocak dışı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın