• 2366
    futbolcularına saygı duyuyorum* ama hem yöneticilerinden, hem de taraftarlarından nefret ediyorum çünkü biz onlara o kadar destek verdik, onlar da bir o kadar köstek oldular. biz onların futbolcularını alkışlarken, onlar bizim futbolcularımıza yabancı madde attılar. şike sezonunda onların yanında olduğumuzu göstermek için pankartlar hazırlayıp şampiyon gibi karşılarken, onlar ise statlarında formamızı yaktılar. onların futbolcuları galibiyetimize gölge düşürmek için hakeme kırmızı kart göstermek gibi bir şov yaparken, bizim oyuncularımız yenilse bile efendiliğini elden bırakmıyordu. bizim başkanımız sağduyulu yaklaşırken, onların başkanları bizi medyanın önünde sürekli karalamaya çalışıyordu.

    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçından sonra başkanları ahmet ağaoğlu şunları demişti;

    "trabzon lisesi, çanakkale cephesine öğrencilerini gönderdi. o yıl mezun verilmedi. emperyalist güçlere kurşun sıktık. aradan 105 sene geçti ama trabzon'un 18, 19 yaşındaki çocukları yine dış güçler tarafından katledildi." .

    konu galatasaray olunca milli duyguları katıp hedef gösterenler, konu başkasına gelince el pençe divan duruyor. başkanı da aynı, yöneticisi de aynı, taraftarı da aynı... hepsinden nefret ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın