resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 7062
    kariyerine sağ stoper olarak başlayıp ujfalusi ve dany ile beraber oynadıktan sonra chedjou’nun galatasaray’a gelmesiyle beraber daha çok sol stoperde oynamaya başlayan galatasaray alt yapısından yetişen futbolcu. prag performans videolarında da hep sol stoper olarak gözüküyor. geçen sene kadıköy deplasmanında* da solda oynamıştı.

    kendisinin bu kadar nefret objesi olması akıl alır gibi değil;

    • galatasaray altyapısından yetişen her genç illa bülent korkmaz, arda turan, emre belözoğlu potansiyeline ulaşmak ve anahtar oyuncu olmak zorunda değil. yıllardır saçma sapan paralar verdiğimiz rotasyon oyuncularının yerine altyapıdan futbolcular koyabilsek ekonomik olarak inanılmaz rahattık.

    • insanlar sizin onlara koyduğunuz vizyonlara sahip olup sizin beklentilerinizi karşılayamıyor diye kötü olmuyorlar. adam dümdüz futbolcu işte. john terry olamadı diye adama niye nefret kusuyoruz abi?

    • bu adamın galatasaray’a ya da topluma ne zararı oldu ki kendi taraftarı tarafından bu kadar sevilmiyor? tam tersine yeteneği kısıtlı ama karakterli, hakem kararı değiştirecek kadar da dürüst bir adam. ne emre çolak gibi pislik yapmış, ne arda gibi çirkin bir adama dönüşmüş ne de belözoğlu gibi renk değiştirmiş.

    • artık sana ihtiyacım yok demişsin, bonservis kazandırarak gitmiş. sonra gel yedek stoperim ol demişsin, gelmiş kadıköy deplasmanına çıkmış.

    kendisi malum, galatasaray birinci stoperi olabilecek bir futbolcu değil. ancak galatasaray altyapısından çıkan da son futbolcu falan. 2010’dan beri semih’ten 5 tane daha çıkmış olsaydı belki de çok büyük paralar kulübün kasasında kalacak belki de gelir olarak fazlası girecekti. ahmet çalık, koray, serdar aziz gibi milyonlarca euro döktüğümüz defansların yanında semih kaya bu kulübe bin kat fazla emek ve katkı vermiştir.

    yıllarca karşılıklı emek verip anılar paylaştığın, sonra bir şekilde ayrıldığın eski dost/sevgilinin arkasından konuşmak neyse semih’e yapılan da bu. ayrıldığın sevgilinden ne kadar kötü bahsediyorsan sen de o kadar kötü bi insanla yıllarca beraber olabilecek kadar kötü bir insan olmuşsun demektir. *

    bizden olana sahip çıkmalı arkadaş. semih, kaya gibi değildir de, yine de evladıdır bu külübün. iyidir, iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın