• 13451
    çok enteresan şeylerin döndüğü fakat bunların dışında çok güzel bir yapı.
    garip şeylerden örnek vermek gerekirse örneğin; herkesin nefret ettiği bir futbolcuyu sırf teknik direktör istiyor diye onu istemeyen (ki alınmayacağı bariz olmasına rağmen) yönetimle teknik direktörün bu futbolcu hakkında yaptığı toplantıda bulunan kulüp başkanı ve 2 yöneticiye köstebek iması yapan bir teknik direktörü eleştirenleri suçlamak bu sözlükte gördüğüm en garip olay.
    daha dün arda turan'ı çarmıha gerenler (ben arda turan'a çok acımasızca davranıldığını düşünüyorum.) birden arda turan sevdalısı olup, mustafa cengiz'i çarmıha geriyorlar. kendinize ait bir fikriniz yok mu arkadaşlar? bir fikriniz olabilmesi için illa birilerinin bir şeyler işaret etmesi gerekli?
    sen ne kadar arda turan'dan, mustafa cengiz'den nefret ettiğin halde pilot olmuyorsan o kişilerin de fatih terim'den nefret etme ve sözlükte barınma hakkı vardır. eğer nefret bir suç ise arda turan'a yazılanlar nedeniyle sözlükte adam kalmaması lazım, tamam arda turan'ı ben de çok sevmem ama insaf arkadaş!
    ayrıca burada ve kulüpte yaşanan sert tartışmaların nedeni de ortada fol ve yumurta yokken arda turan'ı inatla isteyen kişinindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın