• 13433
    bu sözlükte her kimki fatih terim'i eleştiriyoruz diye linç yiyoruz diyorsa inanmayın; ya yalan söylüyordur ya da algı yaratıyordur.

    entrylerim duruyor hala, hocaya 25 sene geçti hala oyuncu değişikliği öğrenemedi dedim, linç yemedim. daha ağır eleştiri olabilir mi? bana göre oyuncu değişikliği yapmayı bilmiyor diyorum, daha nasıl ağır eleştiri olur gerçekten bilmiyorum.

    hocaya bu sene yaptığı transferlerin tamamı hatalıdır, şu anki durumun sorumlusu odur dedim, yine linç yemedim.

    bir tek mesaj bile almadım, ya birader sen ne biçim konuşuyorsun diyen tek bir sözlük yazarı olmadı.

    siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına? hadsizce fatih terim'e ağzınıza geleni söyleceksiniz, sonra "ne var ya eleştiriyorduk" diyeceksiniz. "kendini kovdurmaya çalışıyor", "belli oldu yine kaçacak" gibi ipe sapa gelmez cümleler yazacaksınız, sonra vay efendim eleştiriyorz ya nolacak. yok ya! ya adamın biri-ki artık pilot kendisi- bana "fatih terim'den iliklerime kadar nefret ediyorum" diye mesaj atıyor, hala bu sözlükte fatih terim düşmanı yoktur diyorsunuz.

    ya hakkaten hiç durup düşündünüz mü, üslubumuza dikkat edelim, hakkında konuştuğumuz alalede bir adam değil dediniz mi? demediniz, demediğiniz için de tepki görüyorsunuz, göreceksiniz de. fatih terim'i nasıl ki fenerlisine, tinercisine, ite köpeğe yedirmiyoruz, bu tayfaya da yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz. bunu da herkes aklına soksun, kimse de galatasaray sözlük genellemesine girişmesin. burda varolan şey fatih terim eleştirilerine linç değil, fatih terim düşmanlığına karşı koyuştur. siz buna linç diyorsanız, paşa gönlünüz bilir. devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın