resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1149
    çok kolay vazgeçilen adam oldu kendisi. ligin ilk yarısı mario lemina ve fernando muslera dışında performansı memnun eden tek bir futbolcu yoktu takımda. haklı olarak da herkes eleştirildi. ama günah keçisi bu adam seçildi.

    temposunun düşük olduğu söyleniyor ama ligimizin temposu belli. kendisi fazla fazla yeterliydi. zaman zaman kendisinin sahada isteksiz bir tavrı oldu ama avrupada yaşadığımız tam anlamıyla "hüsrandı" ve bunun taraftarla beraber futbolcularında modunu düşürdüğü çok açıktı. birde üstüne takımda kesilmesi gereken, rezil performansa sahip o kadar futbolcu varken kendisinin kesik yemesi tamamen düşürdü modunu.

    keza sezon başında istekli bir haldeyken kendisi hakkında yazılanlara bakarsanız, ekseriyet 2. yıl kiralık opsiyonunu bir aksilik çıkmadan kullanalım hemen düşüncesindeydi. sahada resmen ben buradayım diyordu.

    madem öyle roma'da niçin oynamamış muhabbetine hiç girmeyelim. burası italya ligi değil. ve maalesef bizim hedeflerimiz romanın hedefleriyle aynı değil. aramızda siklet farkı var. ki tüm bunlara rağmen açıp bakarsanız geçen yıl roma'da 40 maç oynadığını görürsünüz. romanın oyun sistemine uymadığı için böyle bir oyuncudan vazgeçme lüksü var. çünkü 20-30 milyon euro bir futbolcuya vermek onlar için olağanüstü bir durum değil. biz ffp denkleşsin diye yüzbin euroların hesabını yapıyoruz.

    mariano, linnes veya belhanda yerine kesinlikle kendisini takımda görmek isterdim. herhangi birinin sözleşmesi dondurulup kendisine bir şans daha verilebilirdi. hele ki stoper alınamayıp donk stoper oynarken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın