• 779
    ara transferin son gununde braga'da forma sansi bulamayan orta saha oyuncusu claudemir ve ne ne idugu belirsiz samba camara diye bir elemani kadrosuna katmis guya sampiyonluk adayi takim. kadronun yetersizligi sebebiyle sakatlik veya cezali durumunda mecburen solbek ziya'nin orta sahanin ortasinda oynadigi bir takimda claudemir elbette cok faydali olur da oraya herhangi bir orta saha oyuncusunu koy o da faydali olur. ayrica samba camara nedir kardesim. futbolcunun en buyuk basarisi fransa ikinci liginde rotasyon futbolcusu olup mls'e transfer olmasi. oraya da 600 bin dolar bonservisle gidip adamlarin sezon oncesi kampina katilmis. teknik direktor yetersiz deyip bedelsiz olarak sivas'a yollamis, oyle bir adam. riza hoca gecen ugur karakullukcu'ya scout isine girmeyip kendi baslarina nasil transfer yaptiklarini ovune ovune anlatiyordu. su adamin performansini ozellikle takip edecegim.

    ayni zamanda yine bugun ellerindeki tek hamle oyuncusu abdurrezzak traore'yi ikinci lige kiraya gondermisler. ne bicim bir kadroyu guclendirme hamlesi yapmislar acikcasi anlamadim. bir yerden doldurup diger yerden bosaltmislar. hayir bari eksiklerinizi kapatmayacaktiniz, bari mert hakan ile emre'yi devre arasinda satsaydiniz da cebiniz biraz para gorurdu.

    acik oynayan rakiplere karsi hucumda cabuk cogalip kontraatak futbolunu iyi oynarak puanlar almak zor bir sey ve bunu iyi basardilar mert hakan ve emre kilinc'in baslattigi/kurguladigi hucumlar sayesinde ancak kapanan rakibi acmak icin futbol oynamayi bilen kaliteli hucum oyunculari gerekiyor. sivas'in kadrosu sampiyon olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın