resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17371
    hakkında koca kafa, sipsi, 66 numara güzellemeleri başlamış şahıs. toplumsal hafıza diye bir olay vardır. türkiye gibi ülkelerde toplumsal hafıza çok kolay yönlendirilebilir ne yazık ki. iki duygusal, iki romantik (cıvık cıvık) yazı yaz gönder bu hafızayla çok güzel oynarsınız. yakında gözyaşları içinde kamera karşısına da çıkarsa tamamdır. buna da bir dünya insan kanar, yaptıkları unutulur gider. ne kadar çok el altından oynar, unutturmaya çalışırsanız o kadar çabuk unutturursunuz. bir oyuncu altyapımızdan çıktı, yıldız oldu, şimdi zor durumda diye ona kol kanat germek zorunda değiliz. sürekli medyaya gelme haberlerini servis ettirirse, isteyen de hakkında onu istemediğini bildiren yazılar yazar. isterse de 100 tane yazar.

    galatasaray bir spor kulübüdür, bir küskünleri barıştırma cemiyeti veya yardım derneği değildir. futbol takımında da iyi futbolcular oynamalı. futbol takımında oynamak için galatasaraylı olması gerekmiyor. iyi futbolcu olsun yeterli. peki bu şahıs bu gereklilikleri yerine getiriyor mu? tabi ki hayır.

    bu şahıs iyi futbolcu olsaydı, üstüne vazife olmayan işlere girmeseydi, silahla hastane basmasaydı, sırf kendini kurtarmak için yükselenim beşiktaş demeseydi, galatasaray'ın teklifi kötü ve komikti demeseydi ve daha onlarca yanlışı yapmasaydı, belki gelebilirdi. ama bunları içine sindiren, futbolundan hala bir şey bekleyenler var, ben asıl ona hayret ediyorum.

    benim kendisine tavsiyem futboldan emekli olması, ekonomi falan anladığı işten birine kapağı atmasıdır. arada bir faizleri indirir çıkarır, fena mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın