resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4530
    arkadaşlar, falcao 60-70dk oynasın, oyuncuyu koruyalım diye bir şey yok. senede 7-8m eur alan adam yılda en az 40 maça çıkması lazım. yoksa zaten neden 7-8m eur veriyoruz ki?

    falcao da sakatlanmayi istemiyor tabii ki. bunun farkındayım. iyi niyeti ve gayretinin da farkında herkes. fakat sürekliliği yok. aha al yine sakat. sezonun en ihtiyaç olduğu zamanında yoktu, şimdi yine 3-4 hafta yok. sonra 6 maç oynayıp 5 maç sakat geçirirse kimse için sürpriz olmaz.

    seneye bir yıl daha yaşlanmış olacak. yazın falan amerika'dan 5-6m eur bir teklif gelirse umarım satarız, üstüne para kazanmış oluruz. eli ayağı düzgün galatasaray forveti zaten senede 15 gol atıyor. bu takım forvetsiz ya da diagne ile falan da şampiyon oldu. cl'de zaten bu fizik gücü ile etini kemiğinden ayırırlar adamın. yazık, dayak yemesin boşuna.

    dediğim gibi iyi niyetinden şüphem yok. yatmaya gelmiş demem. kesinlikle çabalıyor ama vücut izin vermiyor. bazı arkadaşlarımızın hep bir bahanesi var ama lütfen artık şu tripten çıkın. bu adamın vücudu bu tempoyu kaldırmıyor işte. yazın idman yese ne olacak anlamadım. drogba fiziği falan da yok adamın. bu sene umarım 7-8 gol daha atar da en azından falcao 13-15 gol ile bitirdi deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın