• 234
    muhtemelen galatasaray ile imzaladığı anlaşmaya "galatasaray başka bir fast food markasıyla sözleşme imzalayamaz" gibi bir madde eklenmemiş olan marka. eğer böyle bir madde yoksa galatasaray başka bir yiyecek firmasıyla sözleşme imzalar, on tanesiyle de imzalar. eğer böyle bir maddeyle anlaşma yapmazsanız, şikayet etme hakkınız yok. profesyonel, kapitalist bir dünya. maalesef.

    terra pizza galatasaray ile yaptığı anlaşmadan karlı çıktı gözüyle bakıyorum ben. özellikle izmir dışında yaşayan çoğu insan terra pizza adını duydu. kocaeli'de yaşıyorum. burada şubesini görsem ben de pizza alırım. istanbul'da yaşayan çoğu yazarımız da aynı fikirde. terra pizza beklediğinden de iyi şekilde adını duyurdu. kendileri adına harika bir reklam oldu. yani amaçlanan şey başarılı oldu. sorun nerde?

    ve 3 büyük takım tab gıda anlaşmasından para kazamacakken galatasaray neden kazanmasın? ben popeyes'da, burger king'de diğer takım menülerini görüp neden galatasaray menüsü görmeyeyim? yaşadığım yerde büyük ihtimalle terra pizza yok. ama popeyes, burger king var. bazen oralardan yerim de. neden kulübüme bir miktar para kazandırma opsiyonum elimden alınsın ki?

    terra pizza anlaşmadan çekilse haklıymış... arkadaşlar çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz bu işleri? milyon liralık sözleşmelerden bahsettiğinizin farkında mısınız? öyle trip atıp sözleşmeden çekilmek mümkün mü? bazen gerçekten yönetimi eleştirmeye çalışırken inanılmaz mantık dışı konuşuyorsunuz. lütfen yapmayın, rica ediyorum. ya da gerçekten burada hiçbiriniz kurumsal iş hayatını bilmiyorsunuz.

    sözleşme maddelerine aykırı bulunan bir durum yoksa galatasaray'la sponsorluktan çekilme ihtimali yoktur. çekileceklerse de iyi bir tazminat öderler diye düşünüyorum. ki böyle bir hareket yapmalarına ihtimal vermiyorum. gerçi böyle bir şey onların gündemine bile gelmemiştir. bizim sözlük yazarları işte...

    bunun haricinde şubelerine rastladığım zaman kendilerinden pizza yiyeceğim. vizyonlarını başarılı buluyorum. eminim ki pizzaları da güzeldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın