• 817
    değersiz elbette söyleyeceklerim fakat olayın şokuyla çok yavan bir entry girdiğimi farkettim ve sildim ama tekrar yazmaya karar verdim çünkü kendimi rahatça ifade edebileceğim tek yer galiba burası.

    hayatımı bir uçta yaşama ve bir konumlandırma ile geçiriyorum en ufak şeyde dahi, bu sanırım yaşamıma olan güvensizliğimden kaynaklanıyor, bunun da kobe bryant'ın ölümü ile ilişkisi; kendimi kobe'nin mj ile olan ilişkisi yüzünden bron'dan yana koymam. sanki bron'un çok ihtiyacı varmış gibi. sanki kobe'nin işi yokmuş gibi... aslında kobe-bron ilişkisini tiye de alan bir "game of zones" bölümü vardı şakayla karışık bir öfke ile kızıyordum kobe bryant'a, bayağı gülünç bir şey bu baktığın zaman. fakat ölümler ne acı birader, 41 yaşında bir adam kızı ile hayatını kaybetti. x bir arkadaşım aradı -yersiz şakaları olurdu- "kobe öldü" dedi. gerçekten inanmadım çünkü jordan, kobe, bron... ekol isimler, akım yaratan büyük karakterler, bir kere ölüm yakışmıyor adamların isimine. evet her ölüm kötü ve yersizdir ama iz bırakabildiysen tarifi yok geride kalanların acısının.

    çoğu insan fiziksel acı hissettiklerini söylemiş, kimi insanlar göxyaşlarına boğulmuş, philedelphia'lı birisi için, izin mükemmeliği acıyı perçinliyor.

    umarım kızınla huzurla uyursun, umarım güzele kavuşursun. hoşça kal black mamba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın