• 218
    aykut kocaman'ın yönettiği takımlara karşı genelde istediğimiz skorları alıyoruz. bu maçta da ilk yarı güzel bir skorla soyunma odasına gittik. çok ciddi saçmalıklar yapmazsak kazanırız gibi de duruyor ancak defanstaki isimleri düşündükçe büyük de konuşmak istemiyorum. 45 dk. daha dayanın.

    ofansta emre akbaba'nın gelişi ile gerçekten bir şeyler yapmaya başladık. ileriyi hareketlendiriyor. sürekli hareket halinde, pas alveri var ve skor yapma potansiyeli yüksek. nerede duracağını vs. de biliyor hücumda. sakatlıktan dönmesi bizim açımızdan büyük kazanç oldu.

    defanstan top çıkarabilen adam olmayınca mario lemina çok geride konumlanıyor. jean michael seri de orta alanda hem yalnız hem de geride kalmak zorunda kalıyor, ileri çıkamıyor. bu sebeple orta alandan neredeyse hiç katkı alamadık. sağ kanat da pek işlemedi ama sol kanat iyi işliyor gerçekten. görerek yaptıkları ortalara ofanstaki iki ismimizin iyi pozisyon alma kabiliyeti ve gol vuruşları eklenince bir anda 2 gol bulduk.

    muhtemelen ikinci yarıya aynı kadro ile çıkarız. çok çok geç olmadan jesse tamunobaraboye sekidika'yı oyuna almamız gerek. çok ciddi bir tehlike olacaktır gol bulmak zorunda olan rakip için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın