resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1007
    saha içerisinde pozisyonu en fazla değişen oyuncumuz. takım topla çıkarken ya da rakibi karşılarken aldığı pozisyon ve görevi topun bulunduğu bölgeye göre sürekli değişiyor. hücuma çıkarken kendisini 3lü defansın sağ stoperi gibi yerleştirmesi sebebiyle de 26 ocak 2020 konyaspor deplasmanında en zorlu görevlerden biri onun olacak sanırım. bunun sebebi, hocanın sağ bekte mariano'yu tercih etmiş olması. hücuma çıkarken yapılan top kayıplarında mariano'nun arkasında bu sezon sıklıkla gördüğümüz boşluğun doldurulması konusunda büyük katkısı olacaktır. bu, bu maç özelindeki görüşüm. gelelim genel olarak lemina'nın takıma kazandırdıklarına.

    ne kadar istekli ve hırslı bir futbolcu olduğunu oynadığı her maçta belli ediyor. "bonservisimi alın" isteğini de düşününce taraftarın bu oyuncuya büyük sevgi beslemesi gerçekten çok normal. takımın bir parçası olarak kalması benim de en büyük temennim ancak finansal fair play çerçevesinde bu kalibrede bir oyuncunun bonservisini almak gerçekten kolay olmayacaktır. dilerim daha uzun yıllar galatasaray'a hizmet eder.

    düzeltme: sanırım hoca ahmet çalık’a destek için bu maç solda görev vermiş diye bu satırları yazarken sağ kanadımızda mariano’nun arkasındaki boşluğa atılan topta thuram tehlike yarattı... hadi hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın