resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 122
    emin bayram özelinde genel bir taraftar eleştirisi yapmak lazım.

    şimdi sözlükte de görüldüğü üzere alt yapı oyuncularıyla ilgili zaman zaman alevlenen "ya oynatın da görelim, izleyelim" hezeyanı oluyor. özellikle kupa ya da hazırlık maçlarında.

    ben bunu anlamıyorum şahsen. hadi istanbul dışındakileri tenzih ediyorum, ya kardeşim florya orda, git seyret genç oyuncuyu. kaç kere u19 u21 u17 vs maçına gittin? bak eminim sözlükten toplasan 1 ya da 2 kişi gitmiştir ki anca birkaç maça. onlar da florya civarında oturuyodur. ya adam tüm gün kıçının üstüne oturuyor, sonra vay efendim türkiye kupası maçında gençleri izleyemedik. git floryaya izle arkadaş 2 haftada bir maç var. sonra gel de ki, lan ben mehmet'i ali'yi veli'yi izledim, şöyle şöyle özellikleri var, bu adamlara yazık, nasıl oynatılmıyor.

    youtubedan izlediğiniz 1-2 maç, kulaktan dolma bilgilerle, atalay niye oynamıyor, emin nerde, malik zaten çok iyiydi, ali süper golcüydü. he ya tabi.

    bak en çok favorilenen entrylerimde duruyor. bu sözlük ozan kabak'ı 1 sene sol ayaklı stoper diye övdü. neden? çünkü ilk başta biri öyle yazdı. çünkü kimse izlemiyor. izlemedi. biri sol ayaklı dedi, oo tamam aradığımız sol ayaklı stoper ozan dendi. yapmayın etmeyin, gidin izleyin, yapın analizini, sonra şikayet edin.

    bu arada bu yazdıklarım ahmet-emin versusu değil. 16 yalındaki emin ahmet'den çok çok iyi de olabilir. ama neye dayanarak söylüyoruz bunu? onu ortaya koyun, hep beraber tartışalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın