• 343
    kendisi bir basın emekçisidir, kutsal bir iş yapmaktadır.

    kendim de bir medya çalışanı olarak süleyman bey'e hem hürmet ediyorum, hem de mücadelesini destekliyorum. neticede şartların git gide zorlaştığı bir dönemde kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir yapı kurdular, hakkını da veriyorlar.

    fakat yaşanan son krizde dikkatimi çeken başka bir nokta var. 23 ocak perşembe günü kupa maçı öncesi yaptıkları yayını adnan polat'ın terör mağduru çocukları için düzenlediği bir organizasyondan gerçekleştirdiler. yayına katılan konuklar serhat ulueren ve sinan engin'di. sinan engin yayında arda işinin olmayacağını söyleyerek bu konunun daha fazla uzamayacağını ifade etti.

    sonrasında adnan polat basın mensuplarının sorularını cevapladı... sorulardan biri de zorlu görüşmesi ile ilgiliydi, ve sabık başkanımız bu görüşmede her hangi bir sıkıntı görmediğini söyledi. oysa bu durum galatasaray kulübü'nün kurumsal duruşunun tam aksine olduğu gibi, hocanın da motivasyon mottosunu baltalıyordu. ayrıca adnan polat süleyman bey'in arda ile ilgili soruları üzerinden de fatih terim'e ayar veriyordu...

    peki neden bu başlıkta bunlara yer veriyorum. malumunuz mustafa cengiz başkanımız sabık başkan adnan polat'ın ibrasızlığını çözmek için hayli çaba sarf etti ve bunda da kısmen başarılı oldu. adnan başkan genel kurullara pek katılmasa da orada belli bir gücü olan bir isim. süleyman bey'in de yönetimle arası hayli iyi.

    bana bu üçgen çok güzel gözükmüyor! süleyman bey'den ricam, ki kendisine meslek etiği öğretecek değilim, bir kısmın değil her kısmın habercisi olması. aba altından sopa işlerine girmemesi...

    süleyman bey'in ellerinden öperim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın