• 61
    yaşananların ardından yarın takımın ve hocanın reaksiyonunu çok merak ediyorum. özellikle bu akşam fenerbahçe galibiyeti ile işimiz çok zor fakat çıkıp mesaj vermemiz gerekiyor. işlerin bir yerde galatasaray-fenerbahçe rekabetine döneceğini düşünüyorum fakat fazlasıyla puan kaybı yaptık bu sebepten ötürü fenerbahçe bir adım önde görünüyor.

    oyuna dönecek olursak; seri-lemina-taylan-emre dörtlüsünü görmeyi bekliyorum, her ne kadar ofans gözükse de lemina oyunun defansif yönünde bu açığı kapayacak kapasitede. falcao'nun da arkasında emre ve taylan'ı görmek isteyecektir, bu 3'lü ileride bizi hem kalabalık tutacaktır hem de şut tehditi yaratacaktır. bizi geçen sezonlarda birçok deplasmandan alan feghouli'ye de büyük görev düşüyor, soso kafasını sahaya verdiği an ligin açık ara en kaliteli topçusu oluyor çünkü. marcao eksikliğinde de ahmet oynayacaktır muhtemelen geçen sene kadıköy'de neler yaptıysa aynılarını yapmasını umuyorum. beklere değinecek olursak da linnes biraz çekingen döndü, konya'nın kanat organizasyonlarına kesinlikle reaksiyon vermeli.

    camia içi sorunların konuşulmadığı, rahat ve mesaj veren bir galibiyet ile umarım mesaj veririz. hem hocaya hem de takıma güveniyorum. göreyim benim aslanlarımı!

    #hedef23
App Store'dan indirin Google Play'den alın