resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17280
    2019-2020 futbol sezonu kış transfer döneminde galatasaray'a surekli geldi/gelecek/geliyor seklinde birileri tarafindan pompalanan futbolcu.

    ultraslan da bu surecte desteğini aciklamis, cok ilginc acayip bir sekilde etiketleme/tagleme olmadan hemen arda turan efendi cocukluk aski bilmem ne diye cevap yazmis.

    guzel pr yapmislar. insanin aklina kotu seyler geliyor, mesela ben ultraslana yuklu miktarda para versem benim de galatasaray'in cocugu diye paylasimimi yaparlar mi? neyse bunu gecelim.

    galatasaray kazansin da, sampiyon olsun da nasil olursa olsun diyeceksek, ne farkimiz kaldi bizim fenerbahcelilerden diyecegim de, acayip ikilemlerdeyim, yani bu adami isteyen hocanın futbolculuk vukuatlari da kendisinden farkli degildi. ne bileyim onu destekledik, galatasaray'i ligde bu kadar dominant bir karaktere burundurdu vs diye, avrupada turlu basarilar elde etti diye. ama arkadas sen bir fatih terim degilsin. fatih terim'in futbolculuk doneminde medya bu kadar her halti yayina sokmuyordu, zaten trt vardi bir tek, bir de gazeteler vardi, onu da herkes okumuyordu, belli bir kesim okuyordu. yani fatih terim'in futbolculuk donemindeki vukuatlarindan mevcutta galatasaraylilarin yarisinin eminim haberi yoktur, medya ve medya tarihi bu kadar gelismisken. ama bir daha diyorum. sen fatih terim degilsin.

    artik neye gore karar verecegimi sasirdim, evet bir yerde galatasaray sozkonusu da bizim ahlaki degerlerimiz ne olacak? onu da dusunuyorum. galatasaray icin cig tavuğu da yerim diyorum bir yandan. ama tavuk kokuyor be. ha gelsin tabi ama nasil gelsin? şoyle:

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...Gu4zlob8KiG&s=10

    gelsin buradan baslasin artik 40 yasinda falan tekrar tedrisattan gecmis bir sekilde ahlakli bir sporcu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın