• 56
    hocam sözün şöyle bir kenara dursun; o hayalin, eğer 22 aralık 2017'de bahsettiğin ve "rüyalarım, hülyalarım, hayallerim" diye nitelediğin hayalinse eğer, allah uzun ömürler versin derim.

    evet hayal kurmak güzeldir, peşinden de gidersen, onun için çabalarsan gittiğin yol ve uğraştığın çaba da kutsal olur. ancak öte tarafta da realite var. mesela iki sezonda alınan 1 avrupa galibiyeti* mevcut. hayalleri gerçekleştirmek için mesela önce şu kötü tabloyu düzeltmemiz gerekmekte.

    şampiyonluklara, kupalara aşina olmuş, bizi de aşina etmiş bir teknik direktör fatih terim. ancak galatasaray'ın kuruluş manifestosunda "maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir" yazan bir kulüp için daha fazlası olmalı. kazanılanları küçümsemiyorum, önceliklerimizden bahsediyorum. galatasaray'ın avrupa'da neler yaptığı ve potansiyel gücünü en iyi bilen ve bunu gösteren isimlerden birisi olan fatih terim'den de bunu rica etmek çok mantıksız olmayacaktır muhtemelen. bizleri avrupa'da başarılara alıştıran en büyük aktör de o değil miydi zaten?

    büyük istekler, büyük kişilerden, kurumlardan rica edilir. bunu fatih hoca'dan istemeyeceğiz de, kimden isteyeceğiz?

    fakat gidişat hiç de o hayal için uğraşıldığını göstermiyor, ne yazık ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın