resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9498
    fatih terim'den sonra çok başarısız yeaaa diyenlere acı bir haberim var...

    galatasaray'dan ayrıldıktan sonra terim daha başarısız oldu. evet milli takımı euro 2016'ya götürdü götürdü ama biz de aysal'la epik maçlar oynadık ve şampiyonlar liginde çeyrek final gördük.

    peki terim galatasaray'dan sonra ne yaptı?
    gökhan töre krizinde demirören ve beşiktaş lobisine boyun eğdi, silahşör adamı milli takıma çağırdı. bu dönemde avrupa'nın en formda defans oyuncularından ömer toprak ve zirve yapan hakan çalhanoğlu'nu kullanamadı. kendi olamadı. verilen direktiflere uydu.

    milli takımda arda, burak gibi futbolcular kendisini sallamadı, prim krizi çıktı. milli takım sabote edildi.

    milli takıma almayacağını açıkladığı futbolcuların lobisine yenik düştü, aynı adamları tükürdüğünü yalayıp milli takıma aldı.

    rüştü'nün diline düştü, kalitesiz adamların maskarası oldu.

    kebapçılar terim'e atar yapar hale geldi. hatırlasın, hatırlayın allahın kebapçısı posta koyuyordu kendisine. hadi bu gün aynısını tekrarlayacak bir mangal yürekli çıksın ortaya da görelim.

    peki bu gün durum ne? rüştü sustu. muadilleri sustu. dikilecek kebapçı heykeli dikeceklerin götüne kaçtı. terim'e posta koyup tükürdüğünü yalatan arda turan el öper hale geldi. işte bu değişimin tek sebebi galatasaray'dır.

    hasılı ünal aysal kimine göre iyidir, kimine göre kötüdür. ama galatasaray hamza hamzaoğlu'na şampiyon apoleti takabilen bir camiadır. ve başkanına saygısızlık yapılamaz. terim'i galatasaray'dan büyük sananlara tavsiyem galatasaray'sız terim'e de bir baksınlar. hani bir laf vardır; kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olur diye... terim galatasaray'daysa iti köpeği susturabilir anca...

    o yüzden artık galatasaray başkanlarına saygı duymayı öğrenmeli. öğrenmediği takdirde memlekette it de çok köpek de. hepsi de terim'i bekliyorlar.

    galatasaray başkanı teknik direktörü tarafından maskara edilemez. edilirse, bu durum normalleşirse ne siyaset galatasaray takar, ne medya. ortada ne büyüklük kalır ne gelenek. dolayısıyla ünal aysal terim'e hakettiği gibi davranmıştır. terim de kendini koşa koşa demirören'in kollarına atmıştır ki bu ihaneti asla affetmem.

    terim haddini bilirse önünde en az 10 senelik galatasaray kariyeri olur. bilmezse galatasaray yine kupalar kazanır, çeyrek finaller oynar ama terimsiz.

    kimsenin ömrü sınırsız değil. bir gün fatih terim tükenecek ama galatasaray yeni kupalar kazanacak, yeni efsaneler yaratacak.

    kimi taraftara sesleniyorum, önce galatasaray'ın arkasında dursunlar. korkunun ecele faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın