• 71
    1. dünya savaşı'nın başlama sebebi ne kadar avusturya-macaristan veliahtının öldürülmesi ise o kadar fatih terimle aradaki kavgayı körükleyen basın toplantısı. yani burada esas sorun arda turan değil. başka sorunlar da vardı muhtemelen fakat bu son damla oldu.

    ayrıca fatih terim dün yaptığı açıklamada arda turan konusuna saygı duyduğunu söyledi. yani olmazsa olmaz olduğunu söylemedi. kızgınlığının sebebinin haber sızdırmak olduğunu söyledi.
    buna göre odada 4 kişi varken ve gerçekten o gece haber direkt düştüğüne göre burada sıkıntı aşikar. başkan bu konu üzerinde olur mu öyle şey dedi geçti o zaman kim sızdır haberi? burada hala açıklanmamış konular var.

    ikincisi başkan, taraftarın arda nefretini bildiği için konuyu sürekli arda'ya getirmesi de hoş olmadı. konuyu istediği yere getirip haklı çıkmaya çalıştı.

    piknikte fallafoş olacağımızı düşünüyorsan bırak git dedikten sonra 5 yıllık sözleşme imzalaması gibi yüze farklı arkadan farklı hareket etti.

    şuan takımın başındaysa orta sahasız, forvetsiz şampiyon yapan hoca sayesinde oradadır. yoksa bu tarihten sadece 1 sene geriye giderek hakkında burada neler yazıldığına bakabilirsiniz.

    ali koç'a, hasan kartal'a, nihat özdemir'e laf edemeyenlerin hocaya karşı bu tutumu da çok garip.

    umarım kazanan galatasaray olur fakat yaşananlar hiç yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın