• 64
    mustafa cengiz'in yapması gerekeni yaptığı toplantı.

    arda turan hakkında genel olarak muhtemelen hocamız teknik olarak yarar görebileceğini düşündü, biz de sosyal ve idari anlamda yarar göremeyeceğimizi düşündük bu yüzden reddettik dedi. arda'ya karşı herhangi kişisel bir garezi olmadığını, kişisel hayatında bir aile babası olarak başarı ve mutluluk diledi. ayrıca hayatım boyunca herhangi bir öneri, taslak sözleşme, teklif olmadan sadece sosyal medya üzerinden yapılmaya çalışılan bir transfere tanık oldum dedi.

    ali koç ve limit arttırımı konusunda ise 14 aralık'ta bir deadline vardı. tüm kulüpler buna uydu. fenerbahçe niye uymuyor dedi. fenerbahçe şikayetçi, biz de şikayetçiyiz. bu düzenlemeler, uygulamalar kesin çözüm değil. yeterli de dedğil. ama yaraya merhem. bizi de zorladı ama biz uyduk. devletimiz bir adım attı, şu an için yetersiz ama bunu hemen taşlamak da yersiz. belki bu adımın sonrasında bir adım daha atılacak ve kademeli şekilde sorun çözülecek dedi. bir de kulüpler birliğinde beraberdik kimse konuşmuyor, sonra televizyonda program yapılması talep ediliyor dedi. benzer bir yaklaşımı fatih terim için de gösterdi, yarım saat önce yüz yüzeyken konuşmayıp yarım saat sonra basın toplantısında "ben olsam öyle konuşmazdım" demesini garipsedim dedi.

    özellikle kadir çetinçalı'nın nihat özdemir'le ilgili birşeyler söylemek için gaz veren sorusuna "bir hata yapsaydık amatöre kadar düşerdik eminim. ama o başkanın ipini de biz kendimiz çekerdik. biz böyleyiz. kendimiz için değil kültürümüz ve geleneğimiz için burdayız dedi.

    fatih hoca ile ilgili fikir ayrılığı konusunda özellikle gelen soruları tek tek düzeltti, fikir ayrılığı yok dedi. hatta aramızda fikir ayrılığı olursa ayrılırız dediniz diye bir soru gelmişti, onu tekrardan düzeltti. yüz yüze konuşulabilecek konuların böyle konuşulması, temcit pilavı gibi her maç her antreman sonu önümüze gelmesinden bıktım dedi.

    son olarak kendi yorumumca fatih terim'e temiz bir şekilde patron benim dedi. genel kurulun bana verdiği bir yetki var, bu yetkiyi makamı ezdirmem dedi. bence yapması gerekeni de yaptı. kamuoyu bunu normal bir hiyerarşik anlayış yerine inatla başkan hocaya ayar verdi şeklinde işleyecektir...

    topu artık fatih terim'e attı. sıradan bir teknik adam için normal bir ayar bu aslında ama söz konusu fatih terim olunca...

    (bkz: bilemiyorum altan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın