resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3125
    iletişim çağında yaşıyoruz ve mars’a roket ya da ay’a insanlı koloniyel yerleşim birimleri göndermiyoruz. alt tarafı kriminal suçlu olan ve milli takım teknik direktörünü milli forma altında prim aldı verdi konusu yüzünden işinden etmiş pis bir karakterden ve galatasaray’dan bahsediyoruz. son derece dünyevi ve incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu. bunun kime nasıl sevis edildiği de hiç mi hiç önemli değil. fatih terim “süreç iyi yönetilsin” diye emir vermiş olabilir. ben başkan olsam bana geçmez bu emirler o ayrı. madem süreç yönetiminden bahsediyor fatih terim, o zaman net şekilde yazılı olarak verecek mustafa cengiz’e. bunu bunu istiyorum diyecek. bence de süreç iyi yönetildi hadi bakalım nasıl olacak bu iş? fatih terim’e göre iyi yönetilen süreç nedir? bana göre mustafa cengiz’in izlediği yol iyidir. dedikoduya mahal vermeden, seçilmiş bir gazeteciye haberi birinci ağızdan vermek son derece doğru bir yaklaşım. şu çağda dedikodu ve yaftalanmanın önüne geçmenin en etkili yöntemi, iletişim ağını kontrol altında tutmak. beğenin beğenmeyin.
    bu arada santrfor almadı bu yönetim derken, süreci kim yönetiyordu? albayrak? peki o kime bağlı çalışıyordu asli olarak? fatih terim. eğer yönetimin istediği gibi profesyonel bir transfer komitesi olsaydı bu iş buraya gelmezdi. boşa algı yapmayın. bu ortamda yemezler. terim “albayrak ile halledelim transferi” desin. halledilemesin ama mustafa cengiz suçlu olsun. yok öyle yağma.
    terim 2020’de arda’sız sahaya çıkacaksa çıkar. yoksa ne yapmak istiyorsa hür iradesiyle yapabilir. problem yok.
    ama bu kulüp için bin bir fedakarlık yapmış, şu politik ve ekonomik düşmanlık sürecinde kulübü ayakta tutmuş, ffp’ye rağmen onlarca kaliteli oyuncu almış yönetim biraz daha saygıyı hakediyor. bu sayede de yedirilmeyecek.
    bu ortamda yani gs sözlük ortamında cin gibi yazarlar var. ultraslan ağzıyla algı yapmaya çalışmayın boşuna. yarın terim “arda önemsiz, istemiyorum, sorun değil” dese anında çark edecek tayfa, yönetime çamur atmaya çalışmasın. biattan önce kendi duruş ve fikrinizi savunmayı seçin.
    42 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri takip ediyorum bu takımı. gördüğüm en düzgün, bize yakışan iki üç başkandan birisidir ve yaşanan süreci haketmiyor. fatih hoca süreç derken leş yiyen medyanın önüne mustafa cengiz’i atarken iki kere düşünmeli. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın