resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9479
    şu şike sürecinde nasıl dik durduğunu biri bana anlatırsa sevineceğim başkan. türkiye'nin en büyük kulübüsün, bir önceki sezonu ligin orta sıralarında bitirmişsin, rakibin diye görülen kulüp şike yapmış, rakibin diye görülen ikinci kulüp de şike yapmış.

    kanunlar, yürütmeler açık, bu kulüplerin direkt olarak küme düşürülmesi gerekiyor, tartışmasının bile olmaması gerekiyor. sonra bir bakıyoruz, bu ikinci şike yapan kulübün başkanı federasyon başkanı oluyor, kanunlar değiştiriliyor, yayıncı kuruluş baskısıyla süper final diye bir ucube uygulama yapılıyor, ama bu türkiye'nin en büyük kulübünü yöneten arkadaş başarılı.

    niye başarılı, resmi siteden birkaç açıklama yaptı diye. aksiyon var mı, kanunlar uygulanmış mı, federasyonla konuşulmuş mu, olmadı fifa'ya, cas'a haksız rekabet başvuruları yapılmış mı? yok. ne yapılmış? "bu ateş üfleyerek sönmez" denilmiş, "kontrolünü yitirmiş zat" denilmiş, bu kadar. edebiyat parçalanmış yani.

    sonra türkiye dinamiğini bilmediğinden gitti. he ondan gitti evet.

    edit: bir ekleme yapayım başarısını ölçmeniz için. eğer biz 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı'nı kaybetseydik, fenerbahçe şampiyon oluyordu. ligi 9 puan önde bitirmemize rağmen. anlayabiliyor musun? bir önceki sezon şike yaptığı kanıtlanan ve şampiyonluğu buna rağmen tescillenen bu kulüp, ertesi sezon hiçbir şey yokmuş gibi süper final saçmalığı falan filan ve güle oynaya şampiyonluğunu ilan ediyordu lan. buna izin veren bir kulüp başkanı nasıl başarılı sayılabiliyor bu süreçte aklım almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın