• 22
    hiçbir teknik gerekçeye dayanmayan karardır. hoca çıkıp "ben arda'dan futbolcu olarak yararlanacağım" bile diyemiyor. bunu dese kabul edeceğim. çünkü o da biliyor ki arda'nın herhangi bir takımda oynayabilmesi için sıkı bir kamp dönemi geçirmesi ve 3-4 ay idman yapması lazım. yani bugün arda takıma gelse, eylül'den önce top mop oynayamaz. yani olayın teknik, taktik hiçbir açıklaması yok. olay tamamen duygusal.

    peki nasıl duygusal? biraz düşününce taşlar yerine oturuyor. arda, fulya hanım ve kızlar üzerinden hocaya ulaşıyor. bir şekilde gönlüne de giriyor*. sonra hoca muhtemelen "sen git başakşehir'le sözleşmeni feshet, ben seni aldıracağım takıma" diyor. ama işte taraftar ve camia tepkisi nedeniyle bunu beceremiyor. arda da haliyle ortada kalmış oluyor. muhtemelen kendisini arda'ya karşı borçlu hissediyor*.

    bu ısrarın tek anlamı bu. tabii şimdi istediğini yaptıramadı diye de yönetimi taraftarın önüne atarak algı yaratmaya çalışıyor. ama ultraslan dışında hiç kimsenin bu olaya olur verdiği yok. bakalım günler ne getirecek? eğer yönetim ve başkan, hocaya başka bir fırsat yaratmazlarsa hoca istifa filan edemez. "arda turan için takım bıraktı" dedirtmez kendine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın