• 79
    --- alıntı ---
    “bu bir fikir ayrılığı mıdır, evet öyledir. toplantıdan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesi gerektiğini söyledim. ama ben toplantıdan ayrılır ayrılmaz bir kaç gazeteciye bu konuda bilgi verilmiş.”

    (bkz: 23 ocak 2020 galatasaray çaykur rizespor maçı)
    --- alıntı ---

    şu cümlelerdeki satır aralarını iyi okumak lazım. bu konu hiyerarşi ile basite indirgenecek bir konu değil. 3-4 kişinin özel toplantısında konuşulan ve hocanın söylediğine göre henüz o toplantıda karara bağlanmamış bir konu, daha hoca odadan çıkar çıkmaz basına servis ediliyorsa, bu ihanettir. hocanın arkasından iş çevirmektir. hocaya emr-i vaki yapmaktır.

    arda'nın gelmesini ben de istemiyorum. ama başkan da olsan, hele de fatih terim gibi bir efsanenin basarilariyla o koltukta oturmaya devam ediyorsan, hocanin arkasından iş cevirmeyeceksin arkadaş.

    hele hele; ozan satılmasin dediği halde satmışsın, yerine adam bulmadan gomis'i satmayın demiş satmışsın. iki tane forvet alıcaz demiş, eline yüzüne bulaştırmışsın. sezon sonu satarım diye hayal kurup, hocanin satmayin dedigi ozan'dan gelen butun parayi diagne'ye vermissin. tüm bunlara rağmen hoca yine de kendince sessiz kalıp, o bahsettiginiz hiyerarşiye saygı duymuş.

    tüm bunlar yetmemiş, yönetimin bunca hatasına rağmen 2 kere sampiyon olmuş, 1 türkiye 1 de süper kupa almış. siz hala "ama yönetim mali açıdan çok başarili" diyorsunuz.

    o kadar şampiyonluk, kupa, şampiyonlar ligi gelirleri olmasaydı, nasıl mali açıdan başarılı olacaktı diye düşünen yok. çok komik!

    ha son olarak, burada, kaybedilen maçlardan sonra saha içiyle ilgili fatih terim eleştirisinde dozu biraz fazla kaçırdı diye milleti pilot eden moderatörlerin, fatih hocaya "hadsiz" demesi de ziyadesiyle ironik olmuş.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın