• 78
    güzel bir martin scorsese filmi.

    23 ocak 2020 galatasaray çaykur rizespor maçı maç sonu basın toplantısında adamın biri toplantının ilk sorusunu sormak üzere eline mikrofonu aldı ve "hocam 22'de 8 ile tek başına galatasaray'ın toplam şampiyonluk sayısının neredeyse %50'sine sahipsin. geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak benim oyum belli demiştiniz. pazartesi günü taraftar da oyunu belli etti, onu da eklersek %66 ediyor ve geriye bir tek yönetim kalıyor. arda'da son durum nedir" dedi ve genelde fatih terim'in öyle ya da böyle görevi bırakmasıyla sonuçlanan ego savaşlarının fitili bir kere daha ateşlendi. sonrasında da fatih terim'in yönetimle yaptığı arda turan toplantısının basına sızdırıldığı iddiasını duyduk hocadan.

    arkadaş sen bu arda'yı istediğini defalarca beyan ettin. yönetim de arda ile ilgili bir tasarrufu olmadığını, arda transferininin gündemlerinde olmadığını defalarca açıkladı. hal böyleyken, iki taraf da kartlarını açık oynuyorken, kamuoyu iki tarafın da ne düşündüğünü başından beri çok iyi biliyorken, bu neyin bilgi sızdırması, neyin köstebeği oluyor fatih hoca. toplantıda bir kere daha reddedilmek mi canını sıktı.

    ayrıca bu transferin arda dışında kime ne faydası var? bu ısrar, bütün bu lobi çalışması niye? hani geçmişe değil geleceğe yatırım yapacaktın? hani durarak değil deplase olarak oynayan oyuncular istiyordun? arda gibi oyunu yavaşlatarak, topu saklayarak oynayan bir adamın bu takımda işi ne öyleyse? babel'i niye gönderdin o zaman.

    bu yol yol değil fatih hoca, arda üzerinden yürüttüğün ego savaşı takıma zarar veriyor. bu kulübün arda'yı ihya etmekten daha önemli sorunları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın