• 76
    yönetmenliğini martin scorsese'nin yaptığı, 2006 yılı yapımı amerikan filmi. polis, mafya mücadelesi ve içlerinde yer alan iki muhbirin yaşadığı dramı konu alan filmin başlıca rollerini; leonardo dicaprio, jack nicholson, matt damon, alec baldwin, mark wahlberg, vera farmiga paylaşmaktadatır.

    bu filmin fatih terim versiyonu vizyona gireli yaklaşık iki sene oluyor. hatta daha evvelinde sahneler çekilmeye başlanmıştı da bazı basın mensuplarına galatasaray futbol takımı kadroları önceden sızdırılıyordu hatırlarsınız. sonra bu durumla alakası olmaksızın yönetmen koltuğunda oturan tudor kovulup fatih terim getirilmişti de, takım içinden sızmalar bitmişti, masör müydü neydi bir adam da kovulmuştu bu bitme sırasında.

    aynı zamanda fatih terim kanadında transfer dönemi rezillikleri falan yer aldı bu filmin senaryosunda. hani yönetmenin aktörleri içerisinde önemli yer alan forvet mevkisinin transferi 1 ay sürdü, sonra önemli aktör olabilecek birileriyle çay içti yapımcılar falan. sonra ne bileyim, bir fotoğraf servis edildi ki 2 ay gündemi sarstı. başkanın yeğeni değil de basın sözcüsünün oğluymuş servis eden diyolla, bilemem.

    bu muhbirler oyuncunun forma numarasını sızdırınca da yönetmen bi patlamıştı aslında, duymak isteyen kulaklara. 2 senedir söylüyorum, yapmayın artık diye. e bu arda olayında da artık gerildi haliyle.

    tabi normal, aktörlerle ilgili tüm bilgileri resmi kaynak olmadan basına sızdıran yapımcılarınız var ama yönetmen oturup sussun istemek. ne diyelim, iyi seyirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın