• 85
    açıkçası beni çok şaşırttın başkanım. fatih terim gibi bir figürün istediği oyuncuyu veto etmek her babayiğitin harcı değildir. maddi olarak şartlar olgunlaşmış, cüzi bir miktara transfer olacak bir topçuyu fatih hocaya rağmen almamak riskli bir karardır.

    arda turan isimli güç ve ilgi budalası bir karakteri hocaya rağmen veto ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. aman başım ağrımasın hocanın dediğini yapıp işimize bakalım deyip işin içinden çıkabilirdiniz. bu konuda büyük bir duruş sergilediniz ve umarım bu duruşa devam edersiniz.

    şimdi gelelim arda turan sürecinde yaptığınız haber sızdırma ayıbına. yahu hocaya hayır demişsiniz hocada size tamam demiş ne diye yaşananları gazetecilere uçuruyorsunuz. bu kaçıncı iletişim hatanız sayamadım gitti. hocanın bu konuda beklediği saygıya sonuna kadar katılıyorum.

    sizden beklediğimiz önceki yönetimler gibi arkadan iş çevirmemeniz, mümkün mertebe az iletişim hatası yapmanızdır. diğer konularda zaten arkanızdayız ama bu tarz haber uçurmalar karşılıklı güveni sarsar. bugüne kadar başarılı olduğunuz işleri saçma sapan oyunlarla bozmayın. son olarak arda turan sürecinde tavrınız tavrımızdır sakın ha sakın bu karardan geri dönmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın