• 7
    liverpool'un biraz da şansının yardımı ile 2-1 kazandığı maç oldu. ikinci yarının başından 80. dakikaya kadar resmen liverpool kilitlendi kaldı. bu dönemde wolves fazla pozisyon bulamasa da liverpool'u çok zorladı. tam liverpool maçı kaybedecek derken ne olduysa son 10 dakikada işler tersine döndü ve firmino sahneye çıkıp maçı getirdi. golden sonra zaten wolves oyundan düştü. gerçi son dakikada beraberlik golünü atıyorlardı neredeyse.

    wolves'ta adama traore ve raul jimenezin yanı sıra 19 yaşındaki pedro nembo letoyu da çok beğendim. resmen liverpool sağ kanatına kök söktürdü. adam traore'den bahsetmeye zaten gerek yok. adam bambaşka bir seviyede, harika bir asist yaptı bu akşam. wolves genel olarak çok iyi bir takım. abdullah the hunter'ın takımını 15 dakikada dörtlemelerine şaşmamak lazım.

    liverpool ucuz kurtardı bugün. sadio mane sakatlanınca oyun planları ciddi sekteye uğradı. yerine giren minamino'ya iyi sabretti klopp. yerindeduncan ferguson olsaydı ilk yarı bitmeden çıkarırdı japonu. artık futbol dünyasının bence şu gerçeği kabul etmesi lazım; japonlardan sadece çizgi filmlerde iyi futbolcu çıkıyor. onun dışındakiler hep pazarlama. böyle tırtlarla uğraşacaklarına para biriktirip mbappe'yi alsalar takıma cuk oturur bence. salah'ı real madrid'e iteleyebilirler ondan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın