resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3093
    malum takımın başkanı, şike soruşturması zamanları, yöneticiyken cas davası için 'namus davamız' demiş, ancak malum takım kısa süre sonra namuslarını, pardon davalarını yerde bırakmıştı.

    yine malum takımın eski başkanı, bir kez bile yerine getiremediği 'ligden çekiliriz, yayın anlaşmasından çekiliriz' tehditleri ederdi canı sıkılınca. başkanımız ünal aysal ise, basketbol fenerasyonuna, basketbol federasyonu olun demiş, onlar "bizim kanımız, ahlakımız, namusumuz(!) mecbur kılıyor, biz fenerasyonuz" demişlerdi. başkanımız ise final serisi son maçına takımımızın çıkmayacağını söylemiş, "asalet mecbur kılar" hükmünü vermiş, sözünün de eri olmuştu.

    yani galatasaray spor kulübü başkanının sözü, başkalarının sözleri gibi yerlerde kalmaz. müzesinde "yarım kupa" olan galatasaray spor kulübünün namusu, o "yarım kupa"ya sebep olanların namusuna da benzemez.

    bugün galatasaray spor kulübü başkanı mustafa cengiz. ne mutlu biz taraftarlara ki, bu zor zamanlarda galatasaray'ın 1 lirası için bile gecesini gündüzüne katan, en küçük bir adaletsizlikte sözünü esirgemeyip, gerekeni yapan bir başkanımız var. ve başkanımız mustafa cengiz, yani "bir his takımı" olan galatasaray spor kulübünün başkanı, arda turan denen sevimsiz için, 'gelemez, gelmeyecek de' hükmünü verdi. şahsen ne kadar teşekkür etsem azdır başkanım, varolun.

    fatih terim ise, (hani her fırsatta ''aslolan galatasaray'dır'' deyip, kibir dağının zirvesinde zaman zaman aslolanı karıştıran fatih terim) galatasaray spor kulübü başkanının sözünü, hükmünü sınıyor. hem de arda turan için!!! ne söylesem az kalır.

    bir kez daha yinelemek gerek: mustafa cengiz, galatasaray spor kulübü başkanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın