• 19
    bu tür duyar kasmalara ölüyorum valla ya.

    ortada hiçbir şey yok ama sözlük durup dururken cinsiyetçilikle suçlanıyor. cinsiyetçilikle suçlanırken de böyle duyulmadık kelimeler kullanayımda elit görüneyim mantığı hakim.

    hiçbir başlıkta kadınları aşağılayan bir entry görmedim çünkü yazarların neredeyse tümü, cümlelerine gerçekten çok dikkat ediyor. araya karışan var mıdır? vardır illa ki ama bir elin parmaklarını geçmez. sırf bunlar için neden genelleme yapılıyor anlamış değilim.

    "bayan değil, kadın" gibi boş duyarlar artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. sizin gibi saçma saçma duyar kasanlardan dolayı, millet put gibi yürüyor, put gibi yazıyor... bu tür duyarları kasan kadınsa, sosyal medyanın gündeminde boğulup kendisini bilgi sanma; erkekse de, kız tavlama peşinde. bu kadar yani, tamamen bu.

    artık bir salın kendinizi ya. farklı olma çabasındaysanız gidin sizi farklı kılacak şeyler yapın, duyar kasmakla olmuyor bu iş. tamam kadınlarımız baş tacımızdır ama sürekli böyle duyar kasarak artık bazı şeyleri engellemiyorsunuz, tam tersi daha da alevlendiriyorsunuz. aha daha geçen sene bir kız, bir erkeğe tecavüz iftirası atmış sonra çocuğu ailesi öldürmüştü. 3-4 ay sonra çocuğun suçsuz olduğu, kızın karnındaki bebeğin ise bilmem hangi yakınından olduğu anlaşılmıştı. neden böyle oldu? çünkü "kadın beyanı esastır" diyen ve boş boş duyar kasıp tilki kızları cesaretlendirmelerinden dolayı. gerçekten mağdur olan kız doğrusunu söylese bile, bu tür tilki kızlardan dolayı geri plana atılıyor. her şeyin fazlası zarar, ölçüsünü bulun artık.

    40 cm ırkçılık, bayan değil kadın, kuzey afrika denmemeliymiş, bedevi olmazmış, kertenkele demek suç. bune lan sözlüğü iran'a çevirdiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın