• 454
    benim için müthiş bir tecrübeydi. hâlâ da anlatırım etkilerini. tribünde izlediğim en gerilimli, en heyecanlı ve en güzel maçlardan biriydi.

    bu maçtan birkaç gün önce konyaspor antrenörlüğe sergen yalçın' ı getirmişti. zaten bu durum rakip takım için artı motivasyon demekti. bu isim sergen olunca daha da etkili olmuştu.

    maç başından belliydi. bu maçta şans bizimle olamayacaktı. konyaspor henüz ilk dakika dolmadan duran toptan golü bulmuştu. golün de etkisiyle konyasporlu futbolcular ve özellikle de volkan şen süre geçirmek için her şeyi yapmaya, sürekli yere yatmaya başlamışlardı.

    dakikalar 20 civarıydı. bir penaltı kazanmıştık. o döneme kadar penaltıları gole çeviren bafetimbi gomis' in üst üste penaltı kaçırma serisinin ilk gösterimini yaşamıştık. tribünde hay allah dedik ve neyse devam ettik. daha sonra dakikalar 45' i gösterirken bu sefer de gizli golcümüz roque maicon' un kafa vuruşu direkte patladı.

    ilk yarı bittiğinde artık ümidim kesilmeye başlamıştı. bir yarı boyunca ne kadar aksilik yaşanabilirse yaşamıştık.

    neyse ikinci yarı başlarında epey bir baskı kurmuş ama golü bulamamıştık. dakikalar 70' e yaklaşırken o dönemin kahramanlarından sinan gümüş sahneye çıkmış ve bafetimbi gomis' e yakın mesafeden sert bir orta kesmiş ve gomis' te ön direkte kafa ile golü atmış ve beraberliğe getirmişti skoru.

    bulduğumuz beraberlik golü sonrası tribünler iyice baskıyı arttırmıştı. her geçen dakika heyecan ve sinir katsayısı artmaya başlamıştı. dakikalar bu sefer 85' i gösterirken devre arasında inter' den transfer ettiğimiz yuto nagatomo' nun güzel ortasında sinan gümüş harika bir vole vuruşuyla golü bulmuş ve benim de kendimden geçmeme sebep olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın