resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3884
    2018-2019 sezonunda takımımızda gösterdiği performans hala bazıları tarafından abartıldığı düşündüğüm, kurtulamadığımız oyuncumuz. bizde yarım sezonda 10 gol attı ve bu 10 golün 6'sı penaltıdan. ayrıca sadece 6 maçta skora etki edebildi. yani 17 maçın 6 sında gol veya asist üretti. hatta attığı bazı goller, herkes gol attı bu atamadı, hadi bu da atsın tadında gollerdi.

    aynı sezonun ilk devresinde takımımızda olan, takım daha kötü haldeyken üstelik şampiyonlar ligi maçları da varken oynayan eren derdiyok, sadece süper ligde 7 gol attı. bu gollerin sadece 1'i penaltıdandı ve 7 ayrı takıma gol attı. hani şu göztepe'nin bile forvetsizlikten kırım kırım kırıldığı bir anda oynatmadığı eren derdiyok.

    kendisini kimseyle kıyaslamıyorum, üstteki yazdıklarımı sadece istatistiklere bakarak yorum yapan kişiler için söyledim.

    şimdi gelelim kendisinin özelliklerine. target man oynayabilecek özelliklere sahip mi? değil.
    akıllı pres yapabilir mi? hayır.
    top sürüp oyuncu ekarte edebilir mi ? hayır?
    forveti çiftleyip, orta sahayı 5'leyebilir mi ? hayır.

    e o zaman nasıl ve niye falcao'nun yanında oynamasını bekliyoruz? yapacağı tek şey penaltı olunca falcao'nun elinden alacak olması. sırf şu görüntü için bile takıma gelmemesi gerekir.

    ayrıca kendisi yaklaşık 2 aydır antrenman yapmıyor. bu kadar tembel bir oyuncunun kampa alınmadan takıma dahil edilmesi son derece saçma karar olur. zaten fatih hoca'nın da böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

    tarihimizin en büyük kazığı olan ve görünüşe göre kolay kolay kurtulamayacağımız oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın