resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9161
    üniversite zamanında bir hocamız vardı kendisi türkiyeden burs ile amerikaya gidip 10 sene orada kalmıştı. neyse bu hocamız türkiyeye mecburi hizmetini tamamlamak için dönmüş bizim fakültemizde ders vermeye başlamıştı. bir kaç ders sonra herkesin dilinde hocamız "yok amerikadan gelmiş, en iyi ders anlatan hoca, genel kültürü şöyle iyi böyle iyi" neyse sınavlar başladı durum felaket dersten geçen 1 kişi bütünlemede 10 kişi. neyse efendim okul bitecek bütün dersler verilmiş ama sadece bu hocanın 2 tane dersi var bizde dilekçe yazdık imza toplayacağız hoca değişsin diye konuşuyoruz alt sınıflarla falan bir arkadaşla aramda geçen konuşma aynen şöyle..

    + belhandahocanın değişmesi için imza topluyoruz , imza atmak ister misiniz?
    - ama belhandahoca okulun bence en iyi hocası, hem adamın ekmeğiyle neden oynayalım
    + peki bu belhandahoca okulun en iyi hocası kaç aldın dersinden
    - 25 aldım
    + o zaman sen geri zekalısın okulun en iyi hocasının anlattığı dersi anlamamışsın , hem yazık değil mi ailene sen hocanın ekmeğini düşünürken o senin ailenin sana harcadığı parayı düşünmüyor.

    neyse bu arkadaş korkusundan imzalamadı ama anladı hocanın bir işe yaramadığını . bu belhandada aynen böyle kimine göre takımın olmazsa olmazı ama takıma katkı "0" bizim taraftarlarda bunun kötü olduğunu hala anlamayanlar var kötü bu arkadaş kötü , buna verilen yıllık paraya öküz alır çiftlik kurarsın daha fazla kazanç elde edersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın