resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3068
    son yıllarda katlanarak gelen mali ve idari enkazı kaldırmasına rağmen emanetçi başkan konumundan kurtulamayan nizipli abimiz. iki ezeli rakip batmışken, biz de batmak üzereyken uefa ile başarılı bir müzakere süreci yürüttü yönetim kuruluyla birlikte. ortaya çıkan takvim ve taahütlere de başarısızlık pahasına uydu. ve bugün türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan ezeli rakip başkanı kanal kanal gezip ağlarken 75 milyon tl kar açıklayacak duruma getirdi kulübü.

    buna rağmen ibra edilmedi, mahkemelere verildi. kulübün dört bir yanını sarmış kangrenlere dokunmasına müsade edilmedi. çiftlikten hallice amatör şubelere diş geçirtilmedi. futbolda fatih terim hatta abdürrahim albayrak'ın altında ezdirildi defalarca. tıpkı bugünlerde arda konusunda olduğu gibi...

    yönetiminin iletişim konularındaki beceriksizliğine ek olarak aşırı derecede hakkı yenen bir adamdır. şahsen amatör branşlar konusunda kendisini ve yönetimini çok eleştirdim. bu konularda hala bir gram yol alamadı yönetimi ile birlikte. ama bunun arka planındaki etkisizleştirme, pasifleştirme, hatta saldırmalar gün geçtikçe ortaya daha bir çıkıyor.

    yönetim zaafiyetlerinin aslında dahili bedhahların saldırıları olduğunu gördükçe çok da eleştiremiyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın