• 147
    seni carrusca'yı kestiğin için bile sevmezdim süt oğlan. daha sonra ne mi oldu sevdirdin kendini bi' şekilde. ergen zamanlarımda arkadaşlarımda seni korumaya çalışırken sinirlendiğimden gözlerim bile doldu. ama daha sonrasında bir sürü hata yaptın evet ikinci bir şans vermeliyiz doğru diyorsunuz(!) iyi de biz o hatalara şansı bir çok kez verdik ki.
    -haaa bu arada bizim siyasetimiz galatasaray diyip o siyaset tarafını ise hiç açmayacağım çünkü gerçekten mide bulandırıcı olmaya gerek yok. kendisinden en iğrendiğim konusudur.
    son olarak "haydi bastır beşiktaş en büyüksün beşiktaş" ay neeeen oynaaa devam.

    bir taraftan da kendisini bu hale getiren asıl şey kendisinden değil basından da kaynaklanıyor. ulan adamı ailesi olduğunu görmezden gelerek pubis sakatlığından kendisine çok kötü yerden vurdunuz. normal değil yani bunu da" profesyonel aldırmaması lazım diyemeceğim" sizi de unutacak değilim sayın türk basını.

    fatih terim için ise metin kurt nam-ı diğer çizgi metin'i bilenleriniz vardır. kendisi futbolculuk hayatında "çürümüş düzen değiştirmeden sporun özgürleşmeyeceğini düşünüyordu" ve bu sebeple birçok görüş belirtti. metin kurt'un en zor dönemlerinde sırf futbolun arsada oynanması gerektiğini savunduğu için diğerlerine göre anarşist görüşler belirttiği için yalnız kaldığı dönemlerde yanında en büyük destek verenlerden birisi de "farklı ideolojik" yapıda olan küçük fatih (fatih terim) idi. bu konularda hassas düşünen bir adam eyvallah ama farkına varması gereken şeyler metin kurt yüz kızartıcı hiç bir olayı olmamıştı galatasaray taraftarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın