resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3588
    adı geçince bile içimizi ısıtan galatasaray'ın gerçek evladı. çalışkanlığın, tevazunun, fedakarlığın, olgunluğun, profesyonelliğin ete kemiğe bürünmüş hali.

    2 sene üst üste şampiyonluğun özgüveni, yeni transferler ve maalesef o 4 eylül 2019 taraftara açık imza töreni ile kağıt üstünde görkemli girdiğimiz süper lig 2019-2020 sezonu başlangıcında kendisinin lisansının iptal edilmesi aslında kötü günlerin ilk habercisiydi. ilahi adalet veya karmanın hayatta biraz olsun yürüdüğüne inananlar falcao transferinin coşkusunu yaşayamadı bile. o imza töreninde stadyumda linnes tezahüratları da yapılması biraz olsun içimize su serpmişti çünkü linnes'in bu vefayı görmesinin onun zaten güzel olan karakterine daha olumlu yansıyacağını belki de hayal kırıklığını biraz olsun azaltacağını düşündük.

    6 ay yedek kulübesinde dahi oturmamış şekilde maç eksiği olan adam aslan gibi döndü. ortaya koyacağı oyundan önce bu adamın dönüş şekli ve azmi çok daha önemli. oynadıkça daha iyi olacaktır. futbolu basit oynayan, futbolun doğrularını yapmaya çalışan, ne bir hamle fazla ne bir hamle eksik yapmaya çalışan bir futbolcu. değil süper lig, şampiyonlar ligi seviyesine yetecek bir oyuncudur ve galatasaray'a hem karakteriyle hem de futboluyla yakışmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın