resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17190
    3 5 maç 15 20 dk forma giymesi bile bize maç ve puan kaybettirir bu birincisi. ayni selçuk gibi.
    ikincisi ise takıma transfer olması için bu kadar baskı kuran zihniyet maaş ve forma süresi konusunda da baski yapacaktir. bunun aksini düşünebilmenin naiflik olduğu fikrindeyim.
    formayi kimden alacak? akbaba? feguli? onyekuru? zaten zar zor oynayan taylan? falcao? buyuk heveslerle aldigimiz jesse? kim? andone geri dönme yolunda o ne yapacak? arda oynamayacaksa neden almaya calisiyoruz? bu şekilde oynayabilecek deniyorsa biz ikinci lig takimi miyiz ve babel'i neden gönderdik veya arda bu halde oynayabiliyorsa alt yapimizdaki gencler neden oynamiyor?

    ayrica fatih hoca yarin "arda'dan vazgectim istemiyorum" dese, şu anda gelmesini savunanlarin %99'u geri vites yapacaktir. buna evimi arabami bahis ederim. hiç bir şekilde arda'yı savunacak tek elle tutulur noktaniz yok. "fatih hoca istiyor" cümlesi dışında. biraz kendi fikriniz hür olsun. fatih hoca inanilmaz hatalar yapan bir kişi. bunu bu sezonki oyun ve transfer sürecinde de görüyoruz. saygimiz, sevgimiz baska. hatalarini söylemek baska. biat kültürü kimseye bir şey kazandirmaz. fatih hoca ailemden biri gibidir. ama babami da aileye zarar verecek bir hata yaparsa uyaritlr elestiririm, kardesimi de. fatih hoca'yi sonuna kadar, elestiririm aileyi bölünecek kadar zora sokuyor. liderle aramizda 10 puan fark varken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın