• 150
    avrupa'da çok daha başarılı olduğumuz, çok daha iyi futbol oynadığımız, daha fazla bayrak oyuncumuzun olduğu üçüncü fatih terim dönemi kadar değerlidir.

    finansal fair play'den kaynaklanan mali disiplin mecburiyeti, türk futbolunun içinde bulunduğu mali durum ve en önemlisi saha içi ve saha dışında galatasaray'a karşı yapılan kirli algılar ve oyunlar göz önünde bulundurulduğunda dördüncü fatih terim dönemi bizimle spor ahlakı dışında mücadele etmeye çalışan rakiplerimizle aramıza 4 kupa fark (şu ana kadar), müthiş geri dönüşler, 19.05.2019 şampiyonluğu ve psikolojik çöküntü koyduğumuz dönemdir.

    özellikle 2018-2019 süper lig şampiyonluğunu küçümseyen, daha iyi futbol oynayıp bu şampiyonluğu almamış olmayı göze alabilen, dördüncü fatih terim döneminin asla başlamamış olmasını yeğleyen kişilerin biat kültürüne karşı olduklarını sanarken aslında "galatasaray kişilerin üstündedir", "galatasaray geçmiş başarılara bakmaz, sadece ileriye bakar" gibi klişelere gereğinden fazla biat ettiğini, hayatın akışı içinde yaşanabilecek birbirine karşıt olay ve olgulara gereğinden fazla anlam yüklediğini düşünüyorum.

    galatasaray tabi ki kişilerin üstündedir. ancak galatasaray'ın "kişileri" yaptığı gibi bazı kişilerin ve karakterlerin de galatasaray'ın galatasaray olmasına büyük katkılar yaptığı unutulmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın