resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3586
    sen 3 gün izin yapıyorsun ofise döndüğünde bilgisayarın şifresi neydi diye 15 saniye ekrana boş bakıyorsun. adam 6 aydır çime dokunmadı. kendisini sezon sonuna kadar eleştiren net vefasızdır. bu adam istese norveç'e gider, parasını çatır çatır alır. hatta 6 ay futbol oynamadıktan sonra takıma küser, bazıları gibi arka adalem attı der oynamazdı. o ne yaptı, aslanlar gibi her maça geldi destek oldu. eşini çocuğunu bile yollamadı. antrenmanlara tam katıldı. basın açıklamalarında bir gün bile galatasaray'ı küçümsemedi. çalışıcam daha iyi döncem dedi.

    ama size belhanda lazım. müstehak abi. küfür edecek, el kol yapacak taraftara ya da evlat kontenjanından oynamadan paralarla video çekip sosyal medyan paylaşan futbolcu lazım.

    geldi, iyi niyetiyle sağ bek oynamaya çalışıyor. sanki hatalı gol yedirdi adam. hatta fizik olarak kendini hazır tutmuş belli ki 90 dakika boyunca çizgide gayette bindirmeye çalıştı. biraz vicdan sahibi olan şu çocuğa sahip çıkar, korur kollar.

    aslanım linnes, her zaman arkandayız. büyük karakterli adamsın. sesin az çıkıyor diye, kurda kuşa yem ettirmez bu taraftar seni. galatasaray'ın gerçek çocuğu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın